England led et katastrofalt hjemmenederlag, og 17-årige Enderrick ydede et bidrag til Brasilien

Englands Wembley Stadium indvarslede en sværvægts opvarmningskamp. Samba-holdet Brasilien og det engelske hold iscenesatte en vidunderlig teknisk og taktisk konkurrence. I denne venskabskamp scorede den 17-årige spiller Endric sit første mål for landsholdet og åbnede døren til sejr for Selecao. Vi så ungdommens magt.

I første halvdel af kampen, for at møde Selecao, vedtog Englands træner en 4-3-3-formation i spillet. Southgate håbede at skabe muligheder gennem midtbanekontrol. Brasiliens forsvar var dog meget stramt, og det var svært for England at finde et gennembrud. England bragte sig foran med at true Fodens frispark, men desværre gik bolden lidt forbi. Brasilien stolede på Rodrigo og Vinicius’ kontinuerlige angreb for at lægge pres på det engelske mål, men engelske forsvarsspillere som Pickford og Maguire defusede Brasiliens angreb gang på gang.

I kampens 12. minut indledte Brasilien et angreb med en lang aflevering fra bagbanen. Vinicius, iført nr. 20 Brasilien trøje, greb ind i høj fart og dannede en enkelt målmulighed. Desværre blev hans skud blokeret af Walker, som jagtede efter ham. Men uheldet ramte også Walker. Han blev ved et uheld skadet under en clearing og blev erstattet af Gonsalvo. Denne udskiftning lagde mere pres på det engelske forsvar.

I anden halvleg, selvom England foretog personelle tilpasninger for at forsøge at vende situationen på banen, var Brasiliens angreb stadig imponerende. I det 80. minut fuldendte den brasilianske midtbanespiller stjælen og afleverede bolden. Vinicius fik endnu en gang en solo mulighed. Selvom hans skud blev reddet af Pickford, faldt bolden lige for fødderne af Endrick. Den unge spiller skubbede roligt skuddet i det tomme mål, scorede sit første mål for landsholdet og åbnede døren til sejr for Brasilien.

Til sidst, med Enderricks mål, besejrede Brasilien England 1-0 på udebane. Denne sejr gjorde fans fulde af forventninger til den 17-årige stjerne. Enderricks enestående præstation gav ham utvivlsomt en god start på hans landsholdskarriere og sprøjtede frisk vitalitet ind i fremtiden for brasiliansk fodbold.

Selvom England tabte til Brasilien i denne kamp, ​​udtrykte Englands cheftræner Southgate tilfredshed med holdets samlede præstation, især præstationerne for unge spillere. Det er ærgerligt, at England ikke præsterede til det yderste denne gang, men jeg håber, at de kan opnå gode resultater i næste Europa Cup. Med mange stærke spillere er det tid til, at England vinder Europa Cuppen!