Hvorfor blev Ronaldo vred?

Den saudiarabiske Superliga var oprindeligt en lille liga i Vestasien. Nu med tilføjelsen af ​​Ronaldo har deres liga tiltrukket fans og mediers opmærksomhed og er blevet et fokus.

I 20. runde af Saudi United udfordrede Riyadh Victory Jeddah United på udebane, og dramaet om topplaceringen blev iscenesat.Riyadh Victory tabte til Jeddah United 0-1, og Riyadh Victory faldt.

Helt konkret lagde jeg mærke til, at skuddet i første halvleg gik glip af målet, faldt til jorden i konfrontationen, og i pausetiden missede Ronaldo også den perfekte mulighed. Han holdt hovedet i begge hænder, hvilket virkede meget beklageligt. Da han forlod banen, sparkede vredt til vandflasken.Det var svært at acceptere fakta, og stemningen på stedet var meget anspændt og modløs i et stykke tid.

Det er ikke underligt, at Ronaldo mister besindelsen meget. Det er lidt pinligt at tabe denne vigtige kamp. Denne kamp vil sandsynligvis også afgøre det endelige mesterskab. Dette er også det første liga-nederlag, siden Ronaldo kom til. Hjælpeløs er han nu passivt. position s position.

Ni ud af ti gange er livet utilfredsstillende, kun beklagelser viser livets sande farver. Jeg håber, at vores idol Ronaldo også vil bevare en god attitude og give os en bedre visuel fest. Uanset hvad fremtiden bringer, vil du altid være det superidol, vi følger, og vi er stolte af at have den samme billige fodboldtrøjer som dig!

Skriv et svar