Rossoneris problemer bliver værre: Milan snubler i afgørende uafgjort mod Atalanta

AC Milans håb om at indhente Serie A’s førerhold, Inter Milan, led et stort knæk søndag aften, da de måtte nøjes med 1-1 mod Atalanta på San Siro. Rafael Leaos tidlige scoring blev annulleret af Teun Koopmeiners’ straffespark, og dermed er Stefano Piolis mænd 13 point fra toppen.

Tre minutter efter kampstart lyste Rafael Leaos solomål op på San Siro-stadionet, da han tog bolden forbi to forsvarsspillere og skød den op i det lange målhjørne, så AC Milan kom foran 1-0 over Atalanta. Men det varede ikke længe, da Atalanta blev tildelt et kontroversielt straffespark lige før pausen. Olivier Giroud i AC Milan Fodboldtrøjer 2024 farver fik sit høje skud underkendt af VAR, og Koopmeiners sparkede roligt straffesparket i mål til udligning.

I anden halvleg genvandt Milan langsomt kontrollen, men deres problemer med afslutningerne fortsatte. Ruben Loftus-Cheek og Christian Pulisic misbrugte begge store chancer, mens Olivier Giroud blev snydt for en sen sejr på et hovedstød fra Davide Zappacosta.

Et sådant resultat sætter Milans ønske om Sudetto Cup i fare. Dette håndtryk efterlader AC Milan og Inter Milan i blåt 13 point fra hinanden. Og det virker uoverkommeligt for AC Milan at komme tilbage. De har dog stadig håb om at sikre sig en plads i Champions League, da de er syv point foran Atalanta i kapløbet om top fire, og kun fire point fra Juventus på andenpladsen, som ligger komfortabelt på tredjepladsen.

Det er et velkendt faktum, at AC Milan har hårdt brug for en sejr. De næste par kampe giver dem mulighed for at opbygge momentum, men yderligere fejltrin kan betyde, at de bliver indblandet i en anspændt kamp om Champions League-kvalifikation i sæsonens sidste fase. Så tror du, at AC Milan kan overhale Juventus på andenpladsen i tabellen?