Girona vender på magisk vis Barcelona 4-2, Real Madrid er den ultimative vinder

I den 34. runde af La Liga blev et centralt opgør afviklet på Montilivi Stadion. Girona tog imod Barcelona hjemme. Til sidst udførte Girona en bemærkelsesværdig vending og besejrede Barcelona med 4-2. Den endelige vinder af kampen var Real Madrid, da denne kamp var afgørende for deres mulighed for at vinde mesterskabet tidligt efter deres sejr over Cádiz. Det var uventet, at Barcelona blev vendt på hovedet, mens Real Madrid tidligt vandt dette års La Liga-titel!

Nu vil vi sammen se tilbage på, hvordan tidligere mestre i La Liga blev overrasket af Girona. Kun tre minutter efter kampstart modtog Kristensen bolden fra sine holdkammerater og scorede det første mål for Barcelona iført de røde og blå billige fodboldtrøjer. Imidlertid lod Girona sig ikke slå ud af dette. Kun et minut senere udnyttede Dovbyk en hurtig flanke og udlignede med et hovedstød. Inden første halvleg sluttede, hjalp Lewandowski, iført nummer 9-trøjen for Barcelona, med at tage føringen tilbage ved at score på straffespark.

I anden halvleg ændrede kampen pludselig karakter. Indskiftede Porto blev vendepunktet i kampen. I det 65. minut begik Sergi Roberto en fejl i afleveringen, hvilket gav Dovbyk en oplagt mulighed for en en-mod-en situation, hvor han lagde bolden til Porto, der nettede let og udlignede til 2-2. To minutter senere brød Porto igennem med bolden, leverede en aflevering, og Gjellerødmet scorede efter et afrettet skud, hvilket bragte Girona foran med 3-2. Efter dette mål kom Barcelona straks i undertal, og de tilskuere, iført FC Barcelona trøjer, var nervøse på sidelinjen.

I det 75. minut udførte Porto endnu et spektakulært træk i kampen. Han scorede med et langskuds spark og øgede føringen til 4-2 til Barcelona. Selvom Barcelona kæmpede for at udligne i kampens sidste øjeblikke, gav Gironas forsvar dem ingen chancer. Til sidst vandt Girona med 4-2.

Resultatet af denne kamp var af stor betydning for tre hold. Real Madrid sikrede sig titlen som dette års La Liga-mester med fire runder tilbage. Dette var deres 36. La Liga-titel. Girona sikrede sig kvalifikationen til næste sæsons Champions League med denne sejr og overhalede Barcelona i La Liga-tabellen, og de besatte nu andenpladsen. Barcelonas drøm om at forsvare mesterskabet blev fuldstændig knust. Ikke kun mistede de mesterskabet, men de ligger nu også bag Girona på pointtavlen og er nu på tredjepladsen.

Måske er dette det, der gør fodbold så spændende, at der er så mange uventede vendinger på banen, og ethvert hold kan muligvis skabe mirakler. Gironas sejr efter vendingen tillod også fans at se potentialet i den nye stjerne, Porto, og de ser frem til at se ham skinne på en større scene i fremtiden.