To ubesejrede ligakampe i træk for Roma mod Juve, tillykke!

  1. marts 2023, 25. runde i Serie A-sæsonen 2022-23, Roma slog Juventus 1-0 i denne runde af Serie A-kampene og er dermed fortsat ubesejret i deres to seneste to ligakampe mod Juve med 1 sejr og 1 uafgjort. Utroligt nok var sidste gang Roma var ubesejret i to ligakampe i træk mod Juve tilbage i 03-04-sæsonen!

Roma-chef Jose Mourinho blev interviewet efter kampen, og se hvad de havde at sige? Han sagde trist: “Jeg har det stadig svært, og jeg kan ikke acceptere nederlaget mod Cremonese i sidste runde. Roma er ikke det stærkeste hold i verden, men vi gav alt, hvad vi havde. Jeg er glad for sejren, men jeg kan stadig ikke acceptere den sidste runde.” At forblive ubesejret denne gang har faktisk været en anden historie med hensyn til det mentale udsyn, den frygt, der kommer fra års undertrykkelse, uanset om det er nederlaget i sidste runde og eller nu at forblive ubesejret, i sidste ende er truppen stadig for tynd til at bære tempoet i en uge med dobbeltopgør.

Der er også en klar og dyb viden om Romas begrænsninger, og de forsøger at skjule disse mangler, idet hver kamp i de mere end 30 runder i ligaen er relevant, selv mod topholdene, og man giver alt i hver enkelt kamp. Se på jeres mangler, men mist ikke modet til at ændre jer.

Er det muligt for Mourinho at give op i UEFA-konkurrencen? Jeg har aldrig set Mourinho falde før han har spillet alligevel, og med sin hårde karakter er han sikker på at arbejde sammen med sine spillere, og det værste der kunne ske ville være en eliminering, ikke en indrømmelse af nederlag. Selv om man ikke kan have både fisk og bjørnetand, og de er nødt til at lave nogle interne justeringer. Men man skal da helt sikkert have en drøm. Hvad er forskellen på en mand uden drøm og en saltet fisk? Tror I, at Romas to kampe uden nederlag mod Juve i ligaen er midlertidig, eller er det en tendens? Velkommen til diskussionen!

Skriv et svar