Real Madrid gør nu fremskridt hele vejen og vinder i træk i forskellige turneringer

Indtil nu har de fem store ligaer lanceret flere konkurrencerunder. Blandt dem har La Liga afsluttet 5 konkurrencerunder. Real Madrid har vundet 5 kampe og fører stillingen. Det har altid været en hvid Real Madrid trøje på hjemmebane. Real Madrid er også det eneste blandt de 98 hold i de fem store ligaer Et vindende hold i ligaen! Derudover besejrede holdet Frankfurt for at blive kronet som mester i European Cup Super Cup, og besejrede Celtic 3-0 i UEFA Champions League-debuten. Efter starten af ​​den nye sæson vandt Real Madrid 7 kampe i træk, hvilket gør det det eneste hold i de fem store ligaer. Det vindende hold i turneringen!

Real Madrid sluttede i alt 7 kampe i denne sæson, inklusive 5 ligakampe, 1 europæisk Super Cup og 1 Champions League! Blandt dem vandt de 5 kampe i ligaen, scorede 15 mål og scorede et gennemsnit på 3 mål pr. kamp!

I Champions League besejrede Real Madrid Celtic 3-0 i første runde, henholdsvis Vinicius, Modric og Hazard gav bidrag!

Han scorede 20 mål i 7 kampe, hvoraf Vinicius scorede 5 mål, Benzema scorede 4 mål, og 9 personer ydede henholdsvis bidrag.

Det kan ses, at det nuværende Real Madrid har været fremme hele vejen, og tendensen bliver bedre og bedre. Lad os se frem til i morgen tidlig, Real Madrid skal spille mod Leipzig Red Bull i anden runde af Champions Leagues gruppespil , og håber at Real Madrid kan fortsætte med at præstere godt! Vores hjemmeside har opdateret den nye fodboldtrøje, interesserede fans, velkommen til at købe!

Skriv et svar