England satte rekord for længste nederlag i 29 år

I slutrunden af ​​UEFA Nations League spillede England uafgjort 3-3 hjemme mod Tyskland, hvilket placerede dem i bunden af ​​gruppen.

England havde allerede besluttet at rykke ned til League B i UEFA Nations League. I denne kamp mod Tyskland kom de først bagud 0-2. Selvom de på et tidspunkt vendte 3-2, scorede Tyskland et mål til sidst, og to sider uafgjort 3-3. Det var tydeligt, at spillerne i England fodboldtrøjer var i et lavt humør.

I den nuværende UEFA Nations League har England ikke vundet en kamp, ​​og kun vundet 3 uafgjorte og 3 tab i 6 kampe. Statistikker viser, at dette er Englands længste sejrsfri række siden april-juni 1993.

Hvis kun det officielle spil tælles, er de 6 kampe uden sejr også deres længste rekord uden sejr i det officielle spil.

Jeg håber, at England kan komme ud af undervurdering hurtigst muligt, justere deres humør, justere deres kropsholdning og byde velkommen til det kommende VM. Jeg håber, at de kan opnå gode resultater i VM og skabe større herligheder. Vi har ny billige fodboldtrøjer på vores hjemmeside Velkommen alle til at besøge, der er spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Skriv et svar