Cristiano Ronaldo besluttede at blive, men Juventus ‘offensive kerne skulle udskiftes.

Cristiano Ronaldo besluttede at blive, men Juventus ‘offensive kerne skulle udskiftes.

Ronaldo bekræftede dybest set at blive hos Juventus. Men problemet med Allegri er, skal Ronaldo fortsætte med at være Juventus ‘offensive kerne? billige fodboldtrøjer

Faktisk er Cristiano Ronaldo forvandlet til en terminator i Real Madrid. Hans personlige gennembrud bliver færre og færre, og han scorer flere og flere point foran mål. Det kan siges, at Cristiano Ronaldo i øjeblikket er en topfinisher. Han spillede 44 gange i forskellige konkurrencer i Juventus sidste sæson, scorede 36 mål og vandt Serie A Golden Boot. Hans scoringsevne er stadig en af ​​de bedste i verden. .

Cristiano Ronaldo har lanceret færre og færre lovovertrædelser i spillet. Da han først debuterede, var Cristiano Ronaldos gennembrud på vingen meget skarp, og hans falske træk var også meget smarte. Men nu er han ikke længere en offensiv initiativtager. Cristiano Ronaldos assists har været 5 gange i de sidste to sæsoner. Fra sine statistikker er han et rent center. Han har brug for mere støtte fra sine holdkammerater, især wingers for at åbne plads for ham.

Lad et center fungere som holdets stødende kerne, hvilket ikke er i tråd med den nuværende taktiske tendens. Så spørgsmålet er, hvem skal være kernen i Juventus ‘angreb?

Skriv et svar