Comments Off on Uenighed i valget af Mr. World Football: Er FIFA blevet kidnappet af VM?

Den 28. februar 2023 fandt FIFA’s prisuddeling sted, og Lionel Messi blev for syvende gang kåret som årets verdensfodboldspiller med Mbappe og Benzema på henholdsvis anden- og tredjepladsen.Overraskende nok opererede Benzema i de sociale medier i dag og viste sine data under FIFA’s udvælgelse af “Best of the Best”: 63 mål og 21 assists, seks titler (UEFA Nations League, Champions League, La Liga, Supercopa, UEFA Super Cup, Club World Cup).

I modsætning hertil er Messi’s tal for FIFA’s årlige prisuddeling: 45 mål og 34 assists, fire titler (Ligue 1, fransk Super Cup, europæiske og amerikanske pokaler, VM).

Nogle siger, at FIFA skylder Benzema en tjeneste, fordi priserne får det til at se ud som om, at hele året er blevet brugt på at spille den fodbold, der blev spillet i november-december. Nogle i medierne har også sagt, at syv kampe er mere værdifulde end en hel sæson, og at VM i for høj grad begrænser de individuelle priser.

Selv om der ikke er nogen tvivl om, at VM-året har været en gylden præstation, har nogle medier taget afstand fra, at VM har taget for stor vægt i denne FIFA-prisuddeling, og at resultaterne er uretfærdige. Giv din mening til kende, medfans! Hvad ville være retfærdigt? Hvem kan give Benzema et tilfredsstillende svar?

Skriv et svar