Bayern annoncerer officielt Mane-signering frem til 2025

Onsdag meddelte Bayern München officielt: “Bayern har skrevet kontrakt med Sadio Mane fra Liverpool. Den 30-årige angriber har skrevet under på en kontrakt med den tyske mester indtil 30. juni 2025.” Mane Med en Bayern München trøje med 2025 skrevet på, med et smil på læben, ser Mane også frem til sin fremtidige præstation i Bayern.

Bayerns klubpræsident Herbert Heiner sagde: “Mane er en global stjerne, og hans ankomst understreger Bayern-klubbens tiltrækningskraft og vil øge appellen for hele Bundesligaen. Fans kommer til stadion for at se dette. Spillere. Det er dejligt, at klubbens bestyrelse , ledet af Kahn og Salihamidzic, har formået at hente en spiller som Mane til Bayern.”

Det er rapporteret, at prisen på Mane er 27,5 millioner pund fast plus 7,5 millioner flydende pund. Mane kom til Liverpool fra Southampton for £34 millioner i 2016. Han spillede 269 gange i 6 sæsoner og scorede 120 mål, hvilket hjalp holdet med at vinde Premier League, Champions League, FA Cuppen, League Cup, European Super Cup og Club World Cup og andre mestre.

Skriv et svar