11 sejre i træk i alle turneringer i Napoli

Napoli slog Roma 1-0 på udebane i Serie A i søndags takket være Osmeens mål.

I denne sæson har Napoli præsteret meget modigt og føret både i Serie A og Champions League.

Napoli har vundet 11 sejre i træk i alle turneringer, sidste gang de ikke vandt var den 31. august, hvor de spillede 1-1 hjemme med Lecce.

Det er anden gang på 36 år, at Napoli gør dette. Sidste gang Napoli vandt 11 kampe i træk var fra april til september 1986.

I Serie A lå Napoli på førstepladsen med 9 sejre og 2 uafgjorte i 11 runder med 29 point, 3 point foran AC Milan på andenpladsen. De ubesejrede hold i de fem store ligaer er kun Real Madrid (10 sejre og 1 uafgjort i La Liga), Paris Saint-Germain (10 sejre og 2 uafgjorte i Ligue 1) og Napoli (9 sejre og 2 uafgjorte i Serie A).

I Champions League var Napoli og Liverpool, Ajax og Glasgow Rangers i samme gruppe.De vandt 4 sejre i træk i 4 runder og kvalificerede sig til gruppe 2-runder før tidsplanen.

Tillykke til Napoli, jeg håber, at han vil gøre en vedvarende indsats og vinde flere æresbevisninger. Vores hjemmeside har opdateret mange nye fodboldtrøjer. Vi tilbyder også personlig tilpasning. Hvis du har brug for det, kan du til enhver tid rådføre dig!

Skriv et svar